Dr. Lőrincz Kende PhD


Bőrgyógyász, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos. Egyetemi adjunktus, osztályvezető.

Dr. Lőrincz Kende PhD

4.97-es értékelés a foglaljorvost.hu weboldalon 161 értékelés alapján

Rövid bemutatkozás


Orvosi diploma: 2012 - Semmelweis Egyetem – Budapest

Tudományos fokozat: 2017 - PhD disszertáció – Semmelweis Egyetem- Budapest

Szakvizsga: 2019 - bőrgyógyászat- nemigyógyászat, kozmetológia

Aktuálisan egyetemi adjunktusként az angol egyetemi évfolyamok tanulmányi felelőse vagyok. Betegellátásban a kúraszerű onkológiai ellátást biztostó részleg egyik osztályvezetőjeként dolgozom. Emellett az egyetemi biológiai terápiás centrumban részt veszek a pikkelysömörös, atopiás dermatitisben és hidradenitis suppurativában szenvedő betegek gyógyszeres kezelésében.  Bőrsebészeti spektrumom lefedi a rosszindulatú daganatok eltávolítását, sebek lebenyplasztikával vagy bőrátültetéssel történő rekonstrukcióját, hidradenitis suppurativában szenvedő betegek STEEP és deroofing műtétét, jóindulatú daganatok, lipomák, atheromák, hajas fejbőri ciszták eltávolítását.

A páciensek vizsgálatakor az alaposság jellemez, mely során a bőrtünetek, kórtörténet és az esetleges rejtőzködő társbetegségek közötti összefüggések felderítése a célom.

A komplex szemlélet mellett igyekszem a legegyszerűbb és leggyorsabban ható kezelést felkínálni a mielőbbi gyógyulás érdekében. A manuális beavatkozásoknál a precizitásra és biztonságosságra fektetem a hangsúlyt a legkedvezőbb esztétikai eredmények elérése érdekében.


Szakmai háttér


Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem meg a budapesti Semmelweis Egyetemen, ugyanakkor a bőrgyógyászat iránti lelkesedésem már 4. éves medikus koromtól töretlen. Az egyetem elvégzése óta a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján dolgozom. 2017-ben tudományos (PhD) fokozatot szereztem, majd 2019-ben sikeres bőrgyógyászat- nemigyógyászat és kozmetológia szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt eredménnyel. 2020. januárjától osztályvezetői kinevezésben részesültem a klinika általános bőrgyógyászati fekvőbeteg osztályán.


A járóbeteg ellátás során a pikkelysömörre, nemi úton terjedő betegségekre és bőrdaganatok ellátására specializálódott ambulanciák munkájában veszek részt. A manuális készségeimet leginkább a klinika onkodermatológiai rendelésének köszönhetően fejlesztettem, így folyékony nitrogénes fagyasztás, elektromos késsel/ diathermiával végzett beavatkozások elvégzésében, illetve anyajegyek és különböző típusú bőrnövedékek eltávolításában nagy jártassággal rendelkezem. Emellett műtéttechnikai tudásomat a Szent István Kórház Plasztikai sebészetén eltöltött plasztika- és égéssebészeti szakmai gyakorlatomon mélyítettem.


A betegellátás mellett a kutatómunkában is aktív vagyok. Több klinikai gyógyszervizsgálatban veszek részt, mely mellett az alapkutatásban főbb érdeklődési területeim a daganatképződéshez és bőröregedéshez kapcsolhatók. Emellett oktatói tevékenységet is folytatok, mely során a magyar mellett angolul és németül tartok gyakorlatokat és előadásokat egyetemi hallgatóknak.


Szakterületeim


Bőrgyógyászat
Szexuálisan átvitt fertőzések
Bőronkológia
Gyermekbőrgyógyászat
Bőrnövedékek eltávolítása
Anyajegyszűrés

Rólam mondták

Nyugodt, bizalomkeltő és kedves volt. A kérdéseimre magabiztosan és kevés szakszóval válaszolt, a vizsgálatot precízen végezte.

Dominik

Rólam mondták

Kérdéseimre szakszerű és érthető válaszokat kaptam, nyugtatóan oszlatta el a közhelyes tévképzeteket. Pár doki után megkaptam az ideálisat:)

Emőke

Rólam mondták

A várakozási idő alatt volt lehetőségem mindent megkérdezni, ami az ellátásomon kívül esett. Anyajegylevételre mentem, de az arcomon lévő aknéra, és komedókra is jutott idő, mindent alaposan átbeszéltünk, a műtét sem volt kellemetlen. Nagy pánikkal érkeztem, ugyanis félek az ehhez hasonló beavatkozásoktól, de a végén felszabadultan, és elégedetten távoztam.

K. Ágnes

Rólam mondták

Doktor úr visszatérő páciensének mondhatom magam. Mint minden alkalommal, tegnap is remek volt a szolgáltatás minősége. Doktor úr szakmaisága mellett, kedvessége minden alkalommal elégedett távozást eredményez.

Ágnes

Rólam mondták

Nagyon alapos ellátást kaptam, részletes tájékoztatással a problémámról. Nagyon segítőkész, és felnőttként kezelt, ami sajnos sok orvosnál nem jellemző. Minden kérdésemre részeletesen és kedvesen válaszolt.

K. Ágnes

Időpontfoglalás - Dr. Lőrincz Kendéhez

Szakterületek: Bőrgyógyászat | Bőronkológia | Nemigyógyászat | Gyermekbőrgyógyászat

DR. LŐRINCZ KENDE PHD - PUBLIKÁCIÓK


Optically Guided High-Frequency Ultrasound to Differentiate High-Risk Basal Cell Carcinoma Subtypes: A Single-Centre Prospective Study
Assessment of Frontal Hemispherical Lateralization in Plaque Psoriasis and Atopic Dermatitis
Digitalizáció és modern képalkotó technológiák a bőrgyógyászatban
Low dose oral glucocorticoid therapy in lichen planus: A retrospective cohort study
Real-World Experience with Cemiplimab Treatment for Advanced Cutaneous Squamous Cell Carcinoma-A Retrospective Single-Center Study
Cutaneous malignancies in patients with Parkinson's disease at a dermato-oncological university centre in Hungary
Multispectral Imaging Algorithm Predicts Breslow Thickness of Melanoma
Preliminary Clinical Experience with a Novel Optical-Ultrasound Imaging Device on Various Skin Lesions
Innovatív in vivo képalkotó módszerek a bőrgyógyászatban

Évtizedes tapasztalattal és a legmagasabb színvonalon várjuk bőrgyógyászati vizsgálatra.

Foglaljon időpontot 1 perc alatt online, vagy keressen minket egyéb elérhetőségeinken.

Kapcsolat és elérhetőségek

Online időpontfoglaláshoz kattintson ide.

'THIS MONTH ONLY' DISCOUNT

Time Left for Sale:

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second
Cím

Budapest, Csalogány utca 3./D

I. emelet 2., 1027

Telefonszám
Nyitvatartás

Nyitvatartásunkért kattintson ide

Nyitvatartás

Hétfő: 16:00 - 20:00

Kedd: előjegyzés szerint

Szerda: előjegyzés szerint

Csütörtök: 17:00 - 20:00

Péntek: 10:00 - 17:00Valódi empátia

Évtizedes tapasztalat

Prémium környezet

Kérdése van? Írjon üzenetet és 2 munkanapon belül válaszolunk.
Csalogány Orvosi Központ logó

Gyógyító és esztétikai bőrgyógyászat. Tudományos igényességgel.

Elérhetőség & jog

+36 (30) 652 4246

info[kukac]csaloganyorvosikozpont.hu


Csalogány Orvosi Központ © 2024 | Minden jog fenntartva.