Dr. Kiss Norbert PhD


Bőrgyógyász, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos. Az MDT Pszichodermatológiai szekciójának elnöke.

Dr. Kiss Norbert PhD

4.97-es értékelés a foglaljorvost.hu weboldalon 105 értékelés alapján

Rövid bemutatkozás


Bőrgyógyász szakorvosi munkám során komplex szemlélettel, nagy alapossággal derítem fel a különböző bőrtünetek hátterét, figyelmet fordítva a belgyógyászati és egyéb társbetegségekre is. A hozzám forduló pácienseket maximális odafigyeléssel, a legkorszerűbb ismeretek, legújabb tudományos eredmények alapján látom el, nagy hangsúlyt fektetek a személyre szabott, biztonságos, fájdalommentes és hatékony kezelésre.

Bőronkológiai rendelésen szerzett tapasztalataim alapján rendkívül fontosnak tartom a legalább évente történő bőrgyógyászati szűrővizsgálatot, mely akár életmentő is lehet. Gyakorlott vagyok a felnőtt- és gyermekkori bőrbetegségek széles spektruma mellett a szexuális úton terjedő fertőzések kivizsgálásában és ellátásában is.

Az országos bőrgyógyászati centrumban végzett klinikai munkám során széleskörű tapasztalatot szereztem a sürgős és a hosszú ideje fennálló bőrtünetek kezelésében egyaránt.


Szakmai háttér


A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végzett tanulmányaim alatt 1-1 hónap gyakorlatot töltöttem Bécsben, Bolognában és Firenzében. A diploma megszerzését követően 2016-ban a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán helyezkedtem el, ahol PhD tudományos fokozatot, majd bőrgyógyászat szakvizsgát szereztem kiválóan megfelelt eredménnyel, 2021-ben egyetemi tanársegédi kinevezést kaptam. 2023 óta a Magyar Dermatológiai Társulat Pszichodermatológiai Szekciójának elnökeként tevékenykedem.

Számos előadást tartottam hazai és külföldi bőrgyógyászati kongresszusokon, köztük a Magyar Dermatológiai Társulat, az Európai Bőrgyógyászati és Venerológiai Akadémia (EADV), az Európai Kutató Bőrgyógyász Társaság (ESDR) és az Európai Referencia Hálózat (ERN-Skin) rendezvényein. Több ösztöndíjas külföldi bőrgyógyászati tanulmányúton vettem részt, a Trieszti Bőrklinikán, a Sapienza Egyetem Bőrklinikáján Rómában, valamint trópusi bőrbetegségeket tanulmányoztam Manilában, a Fülöp-szigeteken. 2018 óta öt alkalommal nyertem Új Nemzeti Kiválóság Program kutatói ösztöndíjat. 2019-ben a Falling Walls Lab tudományos innovációs versenyen országos első helyezést kaptam.

2020-ban elnyertem az Európai Bőrgyógyászati és Venerológiai Akadémia Michael Hornstein Memorial Scholarship díját, 2021-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Kari Kiválósági Merit díját. Több mint 70 tudományos közleményt publikáltam, többségüket rangos nemzetközi folyóiratokban, valamint több különszám szerkesztői feladatait is elláttam. 2023-ban elnyertem a Bőrgyógyászati és Venerológiai Szemle nívódíját. Fő tudományos kutatási területeim a bőrdaganatok, a gyulladásos bőrbetegségek és a ritka, bőrtünetekkel járó kórképek. Rendszeresen tartok gyakorlatokat és előadásokat orvostanhallgatóknak magyar és angol nyelven.

Szakterületeim


Bőrgyógyászat
Szexuálisan átvitt fertőzések
Bőronkológia
Gyermekbőrgyógyászat
Pszichodermatológia
Anyajegyszűrés

Rólam mondták

Elsőre ismeretlenül, mint adott alkalommal leghamarabb fogadni tudó orvosként találtam rá itt az oldalon, de nagyon kellemes meglepetés volt. Érzékelhetően a munkáját hivatásként megélő, nagyon barátságos, végtelenül páciens központú orvos, akinél a beteg megnyugtató szakmai kezekben érzi magát.

Péter

Rólam mondták

Nagyon kedves,precíz és hiteles a Doktor úr, a magabiztos szakmai tudása igazán megnyugtató. Magasan a legjobb bőrgyógyász, akit megismertem a személyében

Enikő

Rólam mondták

A Doktor úr nagyon figyelmes, precíz, gyors és 100% profi. Bizalommal lehet hozzá fordulni, nyugalmat áraszt, így a kényes témákkal is könnyebben megnyílik a páciens. Csodálatos, ha ilyen nagyszerű, a gyógyítást hivatásszerűen végző orvosra talál az ember. Szerintem ez már maga a fél gyógyulás!

K. Ágnes

Rólam mondták

Nemi herpesz miatt voltunk nála, ami nem gyógyítható és aggodalmas a partnernek való továbbadás lehetősége. Sok kérdésünk volt és mindre részletesen válaszolt. Javasolt életmódbeli és gyógyszeres lehetőségeket. Úgy jöttünk el, hogy értjük, hogy mit tehetünk, mik a kockázatok, mire kell vigyázni. És ez a megértés a betegség kapcsán egészen átalakította az azzal kapcsolatos hangulatunkat. Szomorúan, nagy súllyal a vállunkon érkeztünk, pozitívan, lehetőségeket látva távoztunk. Nagyon köszönjük!

K. Ágnes

Időpontfoglalás - Dr. Kiss Norberthez

Szakterületek: Bőrgyógyászat | Bőronkológia | Nemigyógyászat | Pszichodermatológia | Gyermekbőrgyógyászat

DR. KISS NORBERT PHD - PUBLIKÁCIÓK


Multispectral Imaging Analysis of Skin
Lesions in Patients with Neurofibromatosis Type 1
Optically Guided High-Frequency
Ultrasound to Differentiate High-Risk Basal Cell Carcinoma Subtypes: A
Single-Centre Prospective Study
Real-World Experience with Cemiplimab Treatment for Advanced Cutaneous Squamous Cell Carcinoma—A Retrospective Single-Center Study
Quantitative Multispectral Imaging Differentiates Melanoma from Seborrheic Keratosis
Dermatoskopie von Genodermatosen
A Cross-Sectional Study of the
Dermatological Manifestations of Patients with Fabry Disease and the Assessment of Angiokeratomas with Multimodal Imaging
Visualization of Keratin with Diffuse
Reflectance and Autofluorescence Imaging and Nonlinear Optical Microscopy in a Rare Keratinopathic Ichthyosis
Dermoscopic Patterns of Genodermatoses: A Comprehensive Analysis
Scrofuloderma and granuloma
annulare-like lesions: Challenges of diagnosing cutaneous tuberculosis in
developed countries
Up-to-date
classification and multidisciplinary symptoms of Ehlers-Danlos syndromes
Correlation of
systemic involvement and presence of pathological skin calcification assessed by ex vivo nonlinear microscopy in Pseudoxanthoma elasticum
Ex vivo
nonlinear microscopy imaging of Ehlers-Danlos syndrome-affected skin

Évtizedes tapasztalattal és a legmagasabb színvonalon várjuk bőrgyógyászati vizsgálatra.

Foglaljon időpontot 1 perc alatt online, vagy keressen minket egyéb elérhetőségeinken.

Kapcsolat és elérhetőségek

Online időpontfoglaláshoz kattintson ide.

'THIS MONTH ONLY' DISCOUNT

Time Left for Sale:

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second
Cím

Budapest, Csalogány utca 3./D

I. emelet 2., 1027

Telefonszám
Nyitvatartás

Nyitvatartásunkért kattintson ide

Nyitvatartás

Hétfő: 16:00 - 20:00

Kedd: előjegyzés szerint

Szerda: előjegyzés szerint

Csütörtök: 17:00 - 20:00

Péntek: 10:00 - 17:00Valódi empátia

Évtizedes tapasztalat

Prémium környezet

Kérdése van? Írjon üzenetet és 2 munkanapon belül válaszolunk.
Csalogány Orvosi Központ logó

Gyógyító és esztétikai bőrgyógyászat. Tudományos igényességgel.

Elérhetőség & jog

+36 (30) 652 4246

info[kukac]csaloganyorvosikozpont.hu


Csalogány Orvosi Központ © 2024 | Minden jog fenntartva.